Varsel om årsmøte 31.03.22

Postet av Nordstranda IL den 1. Mar 2022

Nordstranda IL innkaller til årmøte 2022 i NMS den 31. mars kl 1900.

NM-kvalifisering G16

Postet av Nordstranda IL den 14. Feb 2022

Søndag 13.02. spilte våre eldste gutter kvalifisering til NM for G16-lag. Kampen gikk i SKS Arena på Fauske mot Fauske/Sprint sitt G16-lag.

Heroisk innsats fra våre gutter til tross, ble det tap 6-3. Guttene var likevel positive etter opplevelsen og følte de var på nivå med motstander selv med innlånte spillere fra yngre lag.

Bedre lykke neste gang, men en erfaring rikere!

Nordstrandahallen stengt i uke 9

Postet av Nordstranda IL den 9. Feb 2022

Nordstrandahallen holder stengt i uke 9 grunnet vedlikehold av lys.

Dette er vinterferieuka og alle treninger utgår.

Toalettpapirdugnad

Postet av Nordstranda IL den 25. Jan 2022

I dag starter ny dugnad med toalett- og kjøkkenruller.

Henting av sekkene skal gjøres i Norengros´ butikk i Rønvik (bak Biltema). Det vil være mulig å hente sekker i butikkens åpningstid (man-fre 08-16). Frist for henting av sekker blir 1. april. Butikken har laglister i kassen, og dere kan selv velge hvilken type papir dere vil selge.

Dersom det er kommet til nye spillere som ikke står oppført i listene i butikken, sørg for at butikken fører disse opp med fullt navn under korrekt lag.

Vær nøye når dere oppgir navn og lag i butikken, det gjør etterarbeidet for klubben lettere ;-)

Sekkene skal selges for 350,- kroner stykket. Toalett- og kjøkkenruller selges for samme pris. Når sekkene er solgt, skal pengene sendes til økonomiansvarlig for det enkelte lag.

Hver spiller skal selge 5 sekker. Familier med mer enn én spiller i NIL skal selge 4 sekker per spiller (søskenmoderasjon). Samme familie skal ikke selge mer enn totalt 8 sekker. For søsken er det viktig at pengene IKKE sendes inn samlet til kun ett av lagene, men at pengene fordeles på lagene i henhold til listene i butikk.

Familier som ikke har hentet ut sekker innen 1. april, vil bli registrert på frikjøp. Frikjøp koster 120,- kroner per sekk og skal overføres til laget spiller tilhører.

Dersom enkelte familier ønsker å selge flere sekker enn de står oppført med, er de velkomne til å gjøre dette.

NB! Det er viktig at alle ved henting av sekker påser at betjeningen i butikken fører opp korrekt antall sekker på korrekt navn og lag.

Juledugnad

Postet av Nordstranda IL den 15. Nov 2021

Da er alt klart for årets jule-dugnad. Lagene skal i år selge sokker fra Bambusa, og overskuddet går uavkortet til det enkelte lag!

Dugnadsansvarlige for hvert lag vil hente ut sokker og fordele disse videre til spillerne.
Pakkene med sokker skal selges for 200,- kroner stykket. Hver spiller skal selge 5 pakker med sokker som ligger ferdigpakket i én pose. De ulike pakkene med sokker selges for samme pris.

Denne gangen vil kun familier med mer enn to spillere (tre søsken eller flere) i NIL få søskenmoderasjon. Ingen familier skal måttet selge mer enn totalt 10 pakker.
For familier med søsken er det viktig at salgssum IKKE sendes inn samlet til kun ett av lagene, men at salgssum fordeles på lagene i henhold til antall pakker som er mottatt fra det enkelte lag.

Frikjøp koster 500,- kroner og skal innbetales til laget.
Dersom enkelte lag ønsker å selge ekstra pakker med sokker for å øke inntektene til laget, kan dugnadsansvarlige for hvert lag hente ut ekstra pakker innen 1. desember.
Lykke til!