[OPPDATERT] Årsmøte 31.05.21

Postet av Nordstranda IL den 15. Mar 2021

Det innkalles herved til årsmøte i Nordstranda IL den 31. mai 2021 kl 1900. Møtet foregår i Nordstranda Miljøsenter (NMS) 2. etasje i Nordstrandahallen.

I henhold til vedtektene må forslag til saker som skal behandles av årsmøtet være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Saksliste og nødvendige saksdokumenter vil være tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøtet.

Toalettpapirdugnad

Postet av Nordstranda IL den 1. Feb 2021

Mandag 1. februar starter neste dugnad med toalett- og kjøkkenruller.

Henting av sekkene skal gjøres i Norengros´ butikk i Rønvik (bak Biltema). Det vil være mulig å hente sekker i butikkens åpningstid (man-fre 08-16). Frist for henting av sekker blir onsdag 31. mars. Butikken har laglister i kassen, og dere kan selv velge hvilken type papir dere vil selge.

Dersom det er kommet til nye spillere som ikke står oppført i listene i butikken, fører dere opp fullt navn under korrekt lag med penn. Det samme gjelder manglende/feil oppføring av søsken - korriger lista i butikk. Spillere som har sluttet, kan strykes ut.

Vær nøyaktig med oppføringer i listene, det gjør etterarbeidet for klubben mye lettere ;-)

Sekkene skal selges for 350,- kroner stykket. Toalett- og kjøkkenruller selges for samme pris. Når sekkene er solgt, skal pengene sendes til økonomiansvarlig for det enkelte lag.

Hver spiller skal selge 5 sekker. Familier med mer enn én spiller i NIL skal selge 4 sekker per spiller (søskenmoderasjon). Samme familie skal ikke selge mer enn totalt 8 sekker. For søsken er det viktig at pengene IKKE sendes inn samlet til kun ett av lagene, men at pengene fordeles på lagene i henhold til listene i butikk.

Familier som ikke har hentet ut sekker innen 31. mars, vil bli registrert på frikjøp. Frikjøp koster 120,- kroner per sekk og skal overføres til laget spiller tilhører.

Dersom enkelte familier ønsker å selge flere sekker enn de står oppført med, er de velkomne til å gjøre dette.

NB! Det er viktig at alle ved henting av sekker påser at betjeningen i butikken fører opp korrekt antall sekker på korrekt navn.

Åpning av hall fra og med 20. januar 2021

Postet av Nordstranda IL den 18. Jan 2021

Bodø Kommune melder i dag at hallene åpnes opp for treningsaktivitet for alle under 20 år.

Dette gjelder fra og med onsdag 20. januar.

Alle treninger i hallene utgår til og med 18. januar 2021

Postet av Nordstranda IL den 3. Jan 2021

Etter dagens oppdatering fra Regjeringen utgår alle treninger i Nordstrandahallen og Nordlandshallen til og med 18. januar 2021. Det kan foregå utendørs aktivitet om man klarer å følge 1-metersregelen, men da må det avtales med fotballgruppa for å få tildelt treningstid på banen i Løpsmarka.

Stans i all aktivitet frem til 15. november 2020

Postet av Nordstranda IL den 8. Nov 2020

Etter kommunens anbefaling om pause i aktivtet for ungdommer og at flere klubber har valgt å stanse all aktivitet, velger Nordstranda IL også å stanse all aktivitet for medlemmene i første omgang til og med 15. november 2020.