NIL med i Fritidskortet

Postet av Nordstranda IL den 4. Okt 2022

Nordstranda IL er nå med i Fritidskortet fra Bodø kommune.

Hva er Fritidskortet?

Fritidskortet er et tilbud til deg som er mellom 10-13 år. Du får 800 kroner pr. halvår som du kan bruke på en eller flere fritidsaktiviteter. Fritidskortet er personlig. Målet med fritidskortet er å bidra til økt deltakelse og inkludering.

Dette kan benyttes til å betale faktura for treningsavgift og/eller kontingent i klubben.

Slik gjør du:

1. Gå til https://bodo.friskus.com/organisations/33bf703a-19f0-4f97-8458-f1b3dcfb9757?tab=about

2. Klikk på Fritidskonto og opprett Fritidskonto for ditt barn

3. Deretter kan du gå inn på Fritidskontoen, søke opp Nordstranda IL og legge inn KID-nummer og beløp for fakturaen du skal betale.

4. 800 kr blir da betalt av Bodø kommune og du må selv sørge for å betale resterende beløp.

Toalettpapirdugnad

Postet av Nordstranda IL den 5. Sep 2022

Tirsdag 6. september starter ny dugnad med toalett- og kjøkkenruller.

Henting av sekkene skal gjøres i Norengros´ butikk i Rønvik (bak Biltema). Det vil være mulig å hente sekker i butikkens åpningstid (man-fre 08-16). Frist for henting av sekker blir 15. november. Butikken har laglister i kassen, og dere kan selv velge hvilken type papir dere vil selge.

Dersom det er kommet til nye spillere som ikke står oppført i listene i butikken, sørg for at butikken fører disse opp med fullt navn under korrekt lag.

Vær nøye når dere oppgir navn og lag i butikken, det gjør etterarbeidet for klubben lettere ;-)

Sekkene skal selges for 350,- kroner stykket. Toalett- og kjøkkenruller selges for samme pris. Når sekkene er solgt, skal pengene sendes til økonomiansvarlig for det enkelte lag.

Hver spiller skal selge 5 sekker. Familier med mer enn én spiller i NIL skal selge 4 sekker per spiller (søskenmoderasjon). Samme familie skal ikke selge mer enn totalt 8 sekker. For søsken er det viktig at pengene IKKE sendes inn samlet til kun ett av lagene, men at pengene fordeles på lagene i henhold til listene i butikk.

Familier som ikke har hentet ut sekker innen 15. november, vil bli registrert på frikjøp. Frikjøp koster 120,- kroner per sekk og skal overføres til laget spiller tilhører.

Dersom enkelte familier ønsker å selge flere sekker enn de står oppført med, er de velkomne til å gjøre dette.

NB! Det er viktig at alle ved henting av sekker påser at betjeningen i butikken fører opp korrekt antall sekker på korrekt navn og lag.

NIL-dagen 2022

Postet av Nordstranda IL den 7. Jun 2022

BARN OG VOKSNE ER HERTELIG

VELKOMMEN TIL FEIRING AV

NORDSTRANDA SIN 40-ÅRS DAG

9. JUNI 2022 KL 17:00

VI MØTES PÅ BANEN I LØPSMARKA FOR LITT SPRELL OG MORRO.

Det blir servering av pølser, saft, kaffe og kanelsnurrer

Flere artige aktiviteter

- Spill på tre`er baner

- Stafett

- Straffesparkkonkurranse

- Info om dommerkurs

- Test skuddfoten

- Overraskelse til alle medlemmer

Varsel om årsmøte 31.03.22

Postet av Nordstranda IL den 1. Mar 2022

Nordstranda IL innkaller til årmøte 2022 i NMS den 31. mars kl 1900.

NM-kvalifisering G16

Postet av Nordstranda IL den 14. Feb 2022

Søndag 13.02. spilte våre eldste gutter kvalifisering til NM for G16-lag. Kampen gikk i SKS Arena på Fauske mot Fauske/Sprint sitt G16-lag.

Heroisk innsats fra våre gutter til tross, ble det tap 6-3. Guttene var likevel positive etter opplevelsen og følte de var på nivå med motstander selv med innlånte spillere fra yngre lag.

Bedre lykke neste gang, men en erfaring rikere!