Dugnad 2 - Forbruksvarer

Postet av Nordstranda IL den 4. Sep 2023

Tirsdag 5. september starter høstens første dugnad med ulike forbruksartikler fra Norengros. Se eget vedlegg for oversikt over produkter og utsalgspris.

Hver spiller skal velge ut kun én type produkt som skal selges*.

Antall enheter som skal selges, avhenger av hvilket produkt som velges:

  • Filterkaffe: 1 eske á 15 poser
  • Avløpsåpner: 1 eske á 12 flasker
  • Oppvasktabletter: 2 esker á 5 pakker tabletter
  • Rengjøringsspray: 2 esker á 10 sprayflasker

* Dersom sprayflaske velges som salgsprodukt, kan det velges opptil to ulike typer flasker per spiller (f.eks. én eske kjøkken og én eske sanitær).

Laveste pris i oversikten er per enhet, mens den høyeste prisen er per eske. Hver eske inneholder 5, 10, 12 eller 15 enheter, avhengig av type produkt. F.eks. skal én pose kaffe selges for 130,- kroner, mens én eske inneholder 15 poser med kaffe og har en samlet utsalgspris på 1950,- kroner.

Henting av produkter skal gjøres i Norengros´ butikk i Rønvik (bak Biltema). Det vil være mulig å hente i butikkens åpningstid (man-fre 08-16). Frist for uthenting er satt til fredag 15. september. Butikken har laglister i kassen. Dersom det er kommet til nye spillere som ikke står oppført i laglistene i butikken, sørg for at butikken fører opp disse med fullt navn under korrekt lag.

Vær nøye når dere oppgir navn og lag i butikken, det gjør etterarbeidet for laget og klubben lettere.

Når varene er solgt, skal pengene sendes til økonomiansvarlig for det enkelte lag. Familier med mer enn to barn i NIL skal kun ta ut produkter på de to eldste barna (søskenmoderasjon). For søsken er det viktig at pengene IKKE sendes inn samlet til kun ett av lagene, men at pengene fordeles på lagene.

Familier som ikke har hentet ut i butikken innen 15. september, vil bli registrert på frikjøp. Frikjøp koster 500,- kroner per spiller og skal overføres til laget spiller tilhører.

Dersom enkelte spillere ønsker å selge flere produkter enn de står oppført med, er de velkomne til å gjøre dette. 

NB! Det er viktig at alle ved uthenting påser at betjeningen i butikken fører opp type og antall produkter på korrekt navn og lag.

Dugnad 2 - Forbruksartikler fra Norengros.pdf