Dugnad 1 2020

Postet av Nordstranda IL den 19. Feb 2020

Onsdag 19. februar starter årets vinterdugnad med toalett- og kjøkkenruller.

Henting av sekkene skal gjøres i Norengros´ butikk i Rønvik (bak Biltema). Det vil være mulig å hente sekker i butikkens åpningstid (man-fre 08-16). Frist for henting av sekker blir fredag 28. februar. Butikken har laglister i kassen, og dere kan selv velge hvilken type papir dere vil selge.


Dersom det er nye spillere på enkelte lag som ikke står oppført i listene, tilføyes bare navn på listene i butikk med penn.

Sekkene skal selges for 350,- kroner stykket. Toalett- og kjøkkenruller selges for samme pris. Når sekkene er solgt, skal pengene sendes til økonomiansvarlig for det enkelte lag.

Hver spiller skal selge 5 sekker. Familier med mer enn én spiller i NIL skal selge 4 sekker per spiller (søskenmoderasjon). Samme familie skal ikke selge mer enn totalt 8 sekker. For søsken er det viktig at pengene IKKE sendes inn samlet til kun ett av lagene, men at pengene fordeles på lagene i henhold til listene i butikk.

Familier som ikke har hentet ut sekker innen 28. februar, vil bli registrert på frikjøp. Frikjøp koster 120,- kroner per sekk og skal overføres til laget spiller tilhører.


Dersom enkelte familier ønsker å selge flere sekker enn de står oppført med, er de velkomne til å gjøre dette. I så fall er det viktig å påse at betjeningen i butikken oppdaterer antallet utleverte sekker i korrekt lagliste.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.